Yoga

Integrale yoga

Op woensdag en vrijdag worden yogalessen gegeven in het Brinkhuis Laren. Integrale yoga is een combinatie van lichamelijke houdingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama’s) en meditatie. De bewegingen worden met rust, aandacht en zachtheid uitgevoerd.

Nieuw! Per 17 januari 2018 starten er ook op de woensdagochtend yogalessen. Geef je op voor een vrijblijvende proefles! Ieder moment kun je instromen.

Lestijden

Wanneer:  Woensdagochtend (per 17 januari 2018) en Vrijdagochtend

Van:         09.00 – 10.30 uur en van 10.30 uur – 12.00 uur

Waar:       Brinkhuis Laren

Kerstvakantie van 23 december 2017 t/m 11 januari 2018. Op vrijdag, 12 januari 2018 starten de yogalessen weer

Prijs

- Losse les: € 10,-

- 5 rittenkaart: € 45 euro

- 10 rittenkaart: € 85,-

 

Voor wie

Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd of conditie. Tijdens onze lessen laten wij je hiermee kennismaken op een toegankelijke manier. Heb je nog geen of weinig ervaring met yoga? Of beoefen je het al langere tijd? Geen probleem, wij houden rekening met ieder niveau. Ook als je enige lichamelijke beperkingen hebt. Het belangrijkste is echter dat je tijdens de les goed naar je lichaam luistert, als iets niet gaat dan kun je het beter niet forceren.

Effect

Yoga heeft een positieve invloed op lichaam en geest, en is een verrijking van je leven! Door regelmatige beoefening zul je vanzelf de volgende voordelen ervaren:

☀ yoga vermindert stress
☀ yoga verbetert je ademhaling
☀ yoga verzacht lichamelijke klachten
☀ yoga zorgt voor een verbeterde lichaamshouding
☀ yoga verbetert je bloedcirculatie
☀ yoga verbetert je lenigheid
☀ yoga zorgt voor innerlijke rust

Aanmelden

Je kunt ieder moment instromen en je doorlopend aanmelden. Meld je aan via het contactformulier of bel: 06 – 40 80 40 52 voor meer informatie.