Passie en visie

mindZense ondersteunt mensen en organisaties, die bewust de keuze maken om in deze tijd in het hart van de veranderingen, mee te scheppen aan een nieuwe en betere wereld. Mijn passie ligt in het actief bijdragen aan bewustwording bij mensen en organisaties en om hen te helpen een betere kwaliteit van leven te hebben. Door diepe persoonlijke ervaringen in mijn leven is deze passie ontstaan. Ook ben ik geinspireerd geraakt door jarenlange ervaring in veranderingsprocessen binnen organisaties en wat dit betekent voor mensen.

Ik werk vanuit de holistische visie dat de mens een eenheid van lichaam en geest is. Lichamelijke gevoelens, gedachten, emoties, verlangens, levensovertuiging en sociale omstandigheden zijn gebieden die allemaal verbonden zijn met elkaar. Ze beinvloeden elkaar en kunnen niet los gezien worden. Ze vormen samen een balans. Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat effect op het andere. Het lichaam is de uiterlijke manifestatie van onszelf en als er iets uit balans is, dan geeft ons lichaam een signaal af in de vorm van een klacht of een symptoom.

Ik geloof erin dat ieder mens een groot potentieel in zich heeft om zich gelukkig en stressvrij te voelen, en in licht, liefde en vrede te kunnen leven. Het leven te leven zoals het voor hen bedoeld is.