De trainer

mindZense is opgericht door Erica van Dijk.  Zij heeft Commerciele Economie en Internationaal Erica printsize (4)(1)Management gestudeerd in Amsterdam. Daarnaast heeft zij een opleiding gevolgd voor Intuitieve coaching bij IMC Mensontwikkeling, is zij lid van de Vereniging voor Loopbaan professionals (Noloc) en is zij bevoegd Yogadocente via de Integrale Yoga Nederland.

Zij is een gecertificeerde mindfulness trainer, aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness (VVM) en staat ingeschreven in het VVM trainersregister voor MBCT en MBSR trainers/therapeuten.

 

 

Foto's Erica 2015 4Ik ben jarenlang werkzaam geweest als manager bij het Ministerie van Justitie en bij Binnenlandse Zaken. Nu werk ik als Senior Loopbaanadviseur/trainer en coach bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie en bij Rijkswaterstaat.

Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en mindfulness aan particulieren en bedrijven, en yogalessen aan volwassenen en kinderen. Ook werk ik als life coach voor individuen. Naast dit ben ik als vrijwilliger actief voor chronisch zieken en heb ik een stichting die hulp biedt aan weeskinderen in Afrika.